Warrior Assault-systemen

Trein, Metro, Roltrap, Gebouw, Treinstation, Tunnel

Introductie van Warrior Assault-systemen

hersman assault recce, vaak de AA6 genoemd, wordt gebruikt bij de vervaardiging van tactische uitrusting door het Britse leger. De herman aanvalshamers werden in 1997 geïntroduceerd samen met de opruimapparatuur. Deze handwapens zijn ontworpen op basis van de onbevredigende bevindingen van de originele herman assault sammers. In het jaar 2000 werd de nieuwe generatie herman m16 airsoft geweren gepresenteerd. De herman sammers zijn veel effectiever dan de herman assault sammers. Het verschil is te verklaren doordat de herman sammers lange tijd niet worden gebruikt voordat ze worden vervangen.

Als u op zoek bent naar de meest populaire Herman Sammers, bezoek dan de site waar u een groot aantal beschikbare Herman Sammers kunt vinden. De herman sammers zijn ingedeeld in drie groepen of series. De herman serie 1 is een beginners serie, de herman serie 2 heeft de specificaties die de professionals gebruiken en de herman serie 3 is de high end herman serie.

Herman series 1

De herman serie 1 sammers zijn verkrijgbaar in meerdere modellen en ze zijn verkrijgbaar in veer-, gas- en elektrische modellen. Het herman serie 1 airsoft pistool is de gebruiksvriendelijke en lichtgewicht schuurmachine voor algemeen gebruik. De herman serie 1 kan voor bedrijven en particulieren een persoonlijk beschermings- en zelfverdedigingsmiddel in de plaats stellen.

De herman serie 2

De herman series 2 sammers zijn ontworpen voor nauwkeurig richten met een lager gebruik. Het herman serie 2 airsoft pistool heeft de kenmerken van de herman serie 1. Het model van dit pistool is de CS6.

De herman serie 3

De herman series 3 sammers zijn de krachtigste en betrouwbaarste herman sammers op de markt. Deze kanonnen hebben het herman serie 3 schietsysteem met een grote gebruikte megahouten klomp met een verbeterde gangreserve. Mega Timber wordt gebruikt om het terugslag- en draaimoment te verminderen, zodat u snel kunt vastklikken.

De herman series 3 sammers zijn ontworpen om snel vanuit de heup te schieten. Ze zijn goed voor ieders snelheid en kracht. De herman series 3 heeft het herman series 3 afvuursysteem.

Als je op zoek bent naar een herman samaction airsoft pistool, kijk dan eens naar de beschikbare modellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.