Verschillende Stijlen van Leder

Plankdragers leer

Deze handvaten zijn gemaakt van het fijnste leer dat de mens kent en ze zijn zo gesneden dat ze op zowat elke handpalm passen. U zult zowel handvatten als portefeuilles kunnen krijgen die absoluut prachtig zullen staan in uw keuken, logeerkamer of zelfs in uw slaapkamer. De handvatten kunt u gebruiken als plankdragers zowel als handvatten voor uw kasten. U kunt zelfs beide in verschillende breedtes krijgen.

De textuur van het leder is wat het zo fantastisch doet aanvoelen tegen uw hand, en nog beter wanneer het omwikkeld is met een Handles Tag emaille dat de Handles nog meer zal accentueren. U bent in staat om deze chrome Handles krijgen in verschillende kleuren, zoals blauw, roze, bruin, zwart, zilver, en nog veel meer. Aangezien zij van hoge kwaliteit leer worden gemaakt, zal de verontreiniging normaal niet door deze Handvatten tonen. U zult zich geen zorgen te maken over het krijgen van uw vingers gevangen in de klinknagel’s of zorgen te maken dat uw kinderen kunnen gewond raken met het.

Er zijn veel verschillende stijlen en functies aangeboden met deze Handvatten. Sommige van de beschikbare stijlen worden genoemd klassieke, eigentijdse, enders, chief ringen, cross haken, dubbele einde, en rubber handgrepen. Hoewel er veel verschillende soorten aangeboden in leder dit zijn enkele van de meest populaire stijlen beschikbaar voor de consument. De Handvatten zijn niet iets dat u in een warenhuis of een drogisterij zou vinden, zijn zij iets dat u ervoor zult willen zorgen dat u in uw orde opneemt wanneer u uitcheckt.

Een van de aangeboden stijlen is de inklapbare soort. Deze stijl is perfect als u in een klein appartement woont en u iets wilt dat gemakkelijk in de ruimte past die u ter beschikking heeft. Het handvat wordt plat op de handpalm neergelegd, zodat u het met één hand kunt gebruiken, en u kunt het openklappen zodat uw post of boek er gemakkelijk in past.

Enkele van de andere aangeboden stijlen zijn de rekeningen fix, end cap, en hybride. Deze stijlen zijn perfect voor mensen die op zoek zijn naar iets dat goed bij hun stijl past. De inklapbare soort is perfect voor mensen die hun post met gemak moeten kunnen sluiten, de eindkap is perfect voor mensen die snel bij hun sleutels willen kunnen, en de hybride is perfect voor mensen die veel met hun bagage moeten reizen.

Welke stijl u ook kiest die perfect is voor uw behoeften, u zult zeker blij zijn met het stijlvolle ontwerp en de kwaliteit die u krijgt met de Handles van Victorinox.

Leave a Reply

Your email address will not be published.