Site map Site Map

Pipe and drape

 

 

 

 

Site Map: Een site map is een systeem van classificatie van een website, gemakkelijk toegankelijk voor mens en computer (machine, software of een virtuele machine), die een web is, dat visueel is gebaseerd. Elke pagina op de site heeft een link, de zogenaamde URL en het doel van de site map is om een hyperlink die een gebruiker van een pagina naar een andere pagina. bv. een artikel pagina heeft een link naar alle websites die een artikel plaatsen op dat artikel webpagina en een nieuwe webpagina heeft een link naar het artikel. De URL is zichtbaar op de webpagina of in de browser.

Soorten websites:

Tekst/ Grafisch

Inhoud is alleen toegankelijk op het web

HTML, XHTML, CSS, Script

Domein Doel:Om uw naam, bedrijf etc radio, media, Words, prijzen, mening of opinie sites, blogs, forums, gastenboeken, etc.E-commerce te verkopen

Het ontwerp van websites is een groot deel van hun online succes. Als het verkeerd wordt gedaan, kan de website een mislukking worden en de geïnvesteerde tijd is meestal een schijntje vergeleken met de investering die wordt gedaan in productcreatie en marketing. Aan de andere kant, als het goed wordt gedaan, kan webdesign het beste product opleveren dat de hoogste ROI (return on investment) heeft die je je kunt voorstellen.

Webdesign is vaak een zeer individuele en gedetailleerde benadering van de inhoud. Om webpagina’s te ontwerpen moet men veel nadenken, advies inwinnen bij mensen die ervaring hebben en openstaan voor nieuwe ideeën.

Inhoud ontwerp:

1. Website moet toegankelijk zijn

2. De structuur van de site moet standaard zijn

3. Het ontwerp moet scherp, informatief en professioneel zijn.

Geloof het of niet, het World Wide Web heeft een groep mensen die online gemeenschappen opbouwen rond elk belangrijk onderwerp.

Als ontwerper ben ik tot de overtuiging gekomen dat is dat er niet veel online kunst is in website ontwerp, het is ontwerp met een ander onderwerp. Omdat er zoveel wordt gedaan om te vinden wat relevant is voor het internet, zoveel materiaal en andere elementen, dus inhoud en het creëren van de geluiden in de website zou de volgende focus moeten zijn. De online gemeenschap is voor een doel, het drijven van mensen in.

Bij het bouwen van inhoud op websites moet de nadruk liggen op hoe een gebruiker interfaces met uw site, zodat de gebruiker vindt wat hij zoekt. Voor een eenvoudiger voorbeeld kan dat een website zijn die ontwikkeld is met behulp van een database browser en beheerd wordt door een CMS (content management systeem). Probeer het te verbinden met welke browser dan ook, u zult vaak een navigatiemenu vinden en het zal worden geproduceerd inhoud van multi-doeleinden, heb het op een verscheidenheid van apparaten en elke keer dat de gebruiker uitvoert wat er staat, moet het in de vorm van inhoud zijn.

Laten we ter zake komen, vanuit het standpunt van een persoon, wanneer je iets intypt in het Google zoekvak, wat is het dat je zoekt? Acroniemen of standaarden? pipe en drape advertising, e-mails, web hosting, belastingen, secties, Judgeacey standaard web plaatsing? Project management, prijzen enz. SEO (Search Engine Optimisation) is een andere manier om tot een onderwerp te komen. Vanaf dit punt kunt u dan zien wat er beschikbaar is en wat voor soort informatie relevant is voor het ontwerpen van websites.

Websites moeten worden opgebouwd vanuit het punt van de scanners: wat is het en waar en wat is de toekomst. theaterdoeken Ik heb gemerkt dat verschillende mensen op een punt komen waar ze gewoon niet op een andere manier naar een site kunnen kijken, dus het ontwerp moet recht en strak zijn. (Kijk maar naaraltijd een consequent goede webstrategie) Als je geen layout en look hebt die je zoekt, is de kans groot dat je door de webontwerper uit elkaar wordt gehaald.

Hier zijn een paar premissen om te overwegen in het begin van elke planning:

1. Waar gaat de website uw rugnummers plaatsen is het moeilijkste om te bepalen, zorg ervoor dat u er goed over nadenkt

2. Wie zal het gebruik van uw website afgebeeld uw planning, het kiezen van wat je zal een overweging in het beeld van de gebruiker te bieden. De site moet standaard zijn, grafisch, anders standaard lettertype zal niet werken op alle apparaten.

3. E-commerce winkelwagen, optimalisatie, communicatie, meldingen.

4. Website wordt nu oud, zeg 5. Het heeft geen zin om door te gaan, zelfs als je een nieuwe lay-out nodig hebt, zoek naar nieuwe en originele ideeën. Het eerste ding is om een algemeen ontwerp te ontwerpen om de gebruikerservaring te weerspiegelen hetzelfde is de filosofie achtera WebStrategy.

lees meer:

Theaterdoek

Stoffen groothandel

Leave a Reply

Your email address will not be published.