Portretschilderen

Kunstenaar Eindhoven

portretschilderij, handgeschilderd, inkt op papier, kleur, lijsten, wenskaarten, wandkleden, en muzikale kunst zijn de gebruikelijke volgorde van het werk wanneer we een fijn esdoorn en palissander meubel zien of een spectaculaire kroonluchter in een woonkamer.

Maar als we denken aan portrettekenen/schilderen, het vroegere werk hebben we niet de tijd of het geld om te investeren in het bouwen van een indrukwekkend atelier of in een grote tentoonstelling.

Het goede is dat we dat niet allemaal hoeven te doen als we ons willen overgeven aan deze hobby. Laten we zeggen dat we een familie of een vriend hebben die kan tekenen en schilderen. Hun schilderijen zijn goed en we willen ze voor onszelf gebruiken. Het kost niet veel en het is zeer de moeite waard.

Portrettekenen/schilderen, zoals u al ziet is het erg leuk om te doen. Je kunt leren tekenen/schilderen en het originele kunstwerk bewaren en het voor jezelf gebruiken of het cadeau doen aan een speciaal iemand die het kunstwerk wil laten maken. Het hele punt is om te genieten van uw artistieke bezemsteel.

Wanneer we denken aan kunstenaars die bekend/elite zijn , blijven de namen vaak in onze gedachten hangen kunst en kunstnijverheid betuttelen. Maar zoals u al beter weet, zijn velen van hen verantwoordelijk voor hun eigen kunst. En dat is het verschil tussen ons, mensen, en de rest.

Wees gelukkig, leef, creëer, druk je uit, want er zijn mensen die daarnaar op zoek zijn. En er is geen betere manier om de artistieke kant van jezelf naar boven te halen. Kies een schilderinstrument, een penseel, potlood of stift en begin uit te drukken hoe jij de wereld ziet. Breng aan wat je voelt en de wereld verandert van kleur. Beweeg je lichaam op het ritme van het ritme. Voel de emotiePoel de lagen van de relatieEen waar twee harten synchroon kloppen aanJe zult je aanraking keer op keer vervuld zien door de artistieke expressie van je muziek.

Geloof me, je zult het weten als je het voelt.

Kunst die muziek tot leven brengt is de moeite waard om te omarmen. Men kan het niet helpen te denken hoe kan muziek zonder kunst iets tot leven brengen. Als een vereerder, aanbid ik de artistieke kant van alle dingen. Het onverwachte is zelden bevredigend, tenzij je het zelf hebt meegemaakt.

Laten we voor één keer naar dat hogere niveau stappen, dat in het doen van kunst boven de kunst ligt. Wanneer wij ons op dit terrein begeven, ontdekken wij dat de wereld misschien veel lijkt op die van onze Vriend zong jaren geleden in een eenvoudiger tijd, toen de verhoudingen eenvoudig waren en de wereld een stuk minder gecompliceerd was. Er is toch zeker een hoger niveau van bestaan te bereiken als we ernaar durven reiken. Hoog genoeg om deel uit te maken van de kunst die zichzelf schept.

Zou het niet heerlijk zijn om een leven te durven leiden zonder veronderstellingen, verwachtingen, regels?

De vriend zei eens tegen me: “De enige met wie ik medelijden heb, is de man die nooit iets zal voelen.”

Misschien is het tijd dat wij het idee ontkrachten dat wij niets kunnen voelen als wij durven uit te drukken wat wij van binnen voelen.

Misschien is het het beste om het idee van vriendschap uit te breiden tot die harten die openstaan voor de harten van anderen. Dit leidt misschien tot een prachtige gemeenschap waarin de verschillen van de samenleving worden opgeheven en de overeenkomsten van de mensheid worden benadrukt.

Een hoger niveau van begrip kan worden bereikt wanneer wij ons herinneren dat Wij ALLE zij zijn ( Spier vrijmarkten) en dat, hoewel wij misschien niet weten wat zij zijn, wij toch dicht bij hen staan.

Bestaat er echt zoiets als de maatschappij, macht en classificaties, terwijl de harten van mannen ook liefde nodig hebben. Hoe lang blijven mannen en vrouwen nog toekijken terwijl kinderen elkaar leren haten vanwege een foute identiteit? Genoeg is genoeg. Kom op voor wat je weet. Wees geen mietje. Mis niet de kans om jezelf te uiten door je eigen creativiteit. Doe mee met wat er aan de hand is, maar wees geen RWYMM Slugworth, ma’am!

Leave a Reply

Your email address will not be published.