Hoe schilder je je huis?

Schilderles

Andere soorten schilders zijn:

o Decoratieschilders die in groepsverband werken voor huizen die betegelde en betonnen vloeren hebben. Een decoratieschilder kan een voorschot op het project hebben, of gewoon zoveel onderaannemers inhuren als hij nodig acht.

o Verfcentra, zoals die in grote steden te vinden zijn, waar binnenschilderwerk wordt gedaan door huiseigenaren voor hun eigen projecten. Het schilderwerk wordt gewoonlijk vastgeniet en daarna afgeplakt.

o Hotels, appartementsgebouwen, industriële gebouwen en andere krijgen werk op vele verschillende manieren.

o Kratwoningen zijn veel groter dan de meeste andere woningen, vereisen niet zomaar wat schilderwerk, en meestal wordt het werk uitbesteed, wat een andere manier is waarop schilders aan werk komen.

o Algemene aannemers, zoals de naam al zegt, is een algemene schilder aannemer. Dit is de persoon die u zult inhuren om uw huis te schilderen.

Muzikanten vinden vaak dat zij professionele schilders nodig hebben voor hun muziekopnamen. Welke kant u ook opgaat: schilders of muzikanten, de producten die voor het schilderen worden gebruikt zijn overal verkrijgbaar. Vinyl, spuitbus versus kwast, als u het schilderen zelf in de hand wilt hebben; schilders of schilders met instrumenten zijn het werk. Volg een schilderles en luister naar de productetiketten (meestal te vinden op de laden en elders rond de buitenkant van uw meubels, tapijten en houten meubelen) om de beste te kiezen op basis van hoe lang u ze zult hebben versus hoe snel u ze wilt opruimen na het schilderen.

Uw huis voorbereiden

Voordat een professionele schilder een huis kan schilderen, moet hij ervoor zorgen dat het oppervlak is voorbereid om het gewenste resultaat te krijgen, dat wil zeggen dat het goed is schoongemaakt. Professionals gebruiken chemicaliën en reinigingsgereedschap om alle oppervlakken schoon te maken. Dit maakt het werk veel gemakkelijker, maar veel doe-het-zelvers gebruiken een hogedrukreiniger voor meer kracht, wat bijna even effectief is, zo niet meer, dan minder tijdrovend. Verven op siliconenbasis moeten worden gereinigd met een organisch oplosmiddel, zoals terpentijn, aceton, minerale olie solvent of door een ander oplosmiddel met water te mengen ( Montana Painting Systems,http://home.slargedalent.com). Nadat het oppervlak met een hogedrukreiniger is gereinigd, moet u een aanbevolen primer gebruiken. Deze is ongeldig als u een butyl op oliebasis gebruikt die bedoeld is voor regen, vuil, schimmel en verwering. Andere producten of gereedschappen die bij het reinigen worden gebruikt zijn een kleine handspuit (12V) of een verlengstok (het is echt de borstel, niet de spuit) om hoeken, scheuren of spleten te verven. Veel mensen gebruiken een kleine handspuit, maar krijgen niet de afwerking die ze zoeken op hun huis ( 2015 Painting Software [http://paintormetal.slargedalent.com/products/Art-warehouse-paintings.php); geweldig voor het dichten van scheuren en spleten, maar niet algemeen aanbevolen voor grotere vierkante oppervlakken vanwege de kleine tip (in vergelijking met een spuit) en kleine spuitbeurten. De sneldrogende kwast is een geweldig gereedschap voor het schilderen van zelfs horizontale oppervlakken zoals baksteen, stucwerk, gevels, sierlijsten, of zelfs auto’s. U kunt het beste een onder druk gewassen cementlaag gebruiken om het houtskelet te helpen afdichten. Nadat alle primer is opgedroogd, is uw oppervlak klaar om te worden geverfd.

Maak uw werk gemakkelijk, uniek en doeltreffend door uw thuisoppervlak met een acrylverf te verven en het gewoon kaal en ongelakt te laten. Gebruik horizontale of verticale wikkels in horizontale oppervlakken die op een roller rijden. Gebruik blauwe afplaktape voor donkere oppervlakken zoals rekken, hekken, steunmuren.

Traditionele schilders besteden veel tijd leren hoe om te schilderen met een roller zo veel als trimmen technieken en beschrijvingen. Als uw idee van luxe slechts het aanbrengen van een verflaag is, dan is het laatste wat u wilt doen uw tijd en harde werk verspillen door uw huis opnieuw te moeten schilderen, om nog maar te zwijgen van alle rompslomp die dat met zich meebrengt.

Koop altijd de beste producten en gereedschappen die u zich kunt veroorloven in plaats van de kosten te overwegen. Het schilderen van uw eigen huis kan kosteneffectiever zijn, maar nogmaals, als u de prijs overweegt, wilt u er zeker van zijn dat u ook de kwaliteit overweegt. Gebruik de beste producten op de markt om ervoor te zorgen dat u doet wat het hoort te doen. Breng nooit verf- of vernisproducten aan op uw huisschilders omdat deze producten schadelijke chemicaliën bevatten en niet worden aanbevolen voor huisschilders.

Leave a Reply

Your email address will not be published.