Hoe maak je gemengde dranken

Cocktailbar Breda

Het maken van gemengde dranken is vaak het moeilijkste deel van het werk, maar het pretdeel is het maken van grote dranken met vrienden en familie. CocktailWorkz is een cocktail bar. Bij CocktailWorkz is ons doel om kwaliteitsdranken met de beste uitrusting en de dienst aan te bieden om elke aanwezige zich volledig en klaar te laten voelen om te feesten. Wij maken onze dranken van een brede selectie van ingrediënten en gebruiken vaak vers geperste sappen van sappen die in toegankelijke containers worden ingepakt. memorabele sappen en smoothister zijn een perfecte toevoeging aan om het even welke cocktail.

Onze unieke benadering zijn onze niet-traditionele sappen met smaak. Ze zijn verpakt in plastic flessen en komen uit concentraat flessen. U kunt zien welke concentraatfles een concentraatfles is omdat het etiket iets zal zeggen over het concentraat in de drank zoals, 80 Proof, cious Stevia, ing Hearse, enz.

Wij serveren deze sappen over het algemeen in glazen wijnglazen en deze glazen worden afgetopt met kolven. We zorgen ervoor dat we wat voorwerk doen voordat we deze drankjes serveren. Onze ervaring is dat sommige mensen de drankjes serveren en dat de serveerders de gasten bedienen. De voorbereidingstijd kan variëren naargelang het soort feest.

We zorgen voor een goede selectie van gemengde drankjes en mixers. Ik denk dat het op de meeste feesten goed is om sappen en punches te hebben of te schudden en in sommige gevallen een tequiladrankje of een shot tequila aan de mix toe te voegen. Het hangt altijd af van het feest.

Er zijn vaak bepaalde kledingrichtlijnen die moeten worden gevolgd door geüniformeerde dienstagenten. Ten eerste, zorg ervoor dat alle geüniformeerde lopen van de deur naar de deur met de EPK (Electro polariteit controle) op hen, zodat ze goed beveiligd zijn. De partij zal worden beschouwd als een succes als alle van de Jeopardy is voltooid en alle partij dieren (huisdieren) zijn verantwoord en advertenties geplaatst in de somberheid voor de verlichting bedrijf te plaatsen in de verschillende gasten gebieden.

Aan het einde van de nacht moeten alle dieren verantwoord zijn, ook de duif die misschien in uw knop vastzit. Ik ben een paar bijzonder smerige duivenvallen tegengekomen.

Vergeet niet al je belangrijke en memorabele identiteitsbewijzen in een prullenbak of in de database te stoppen.

Tot slot, hier is wat kritische informatie voor u allen:

– Vrienden en familie van de winnaar krijgen een VIP-behandeling en kunnen worden uitgenodigd voor uw tweede evenement.

– Als je als speler een prijs hebt gewonnen krijg je een speciale prijsuitreiking en als je een enkele prijs hebt gewonnen (Album van het Jaar) krijg je niets.

– De winnaar van elk evenement kiest 3 willekeurig gekozen namen van aanwezigen voor een “Who’s Who” met alle winnaars.

– Je moet een cue sheet invullen.

– En bovenal, hou je aan de richtlijnen! Veel succes en plezier met mixen!

Justin Rivers- TutuConsultants.

Leave a Reply

Your email address will not be published.