Hoe maak je biologische zeep?

Handgemaakte zeep

Voetafdrukken achtergelaten door de dieren die ooit op aarde rondliepen zijn mijn manier om mijn gevoel voor moeder aarde te kanaliseren. Ik maak biologische zeep met één 100% natuurlijk ingrediënt, olijfolie. Er zitten ook jeneverbessen in om een houtachtig aroma toe te voegen. Mijn badzeep is ook gemaakt van honderd procent natuurlijke ingrediënten. Mijn volgende handgemaakte zeep zal warm en groen zijn en waarschijnlijk feestelijk van kleur nadat hij een groene tijd in de aarde heeft gelegen.

De handgemaakte zeep die ik voor mijn dochter maakte was een combinatie van kokosnoot, grapefruit, selderij, bamboe, en lavendel. Na onderzoek naar de lokale kruiden- en bladerenvoorraad inonaqua en dat het vers en natuurlijk is, kwam ik erachter dat lavendel in het seizoen is in de bergen vlakbij mijn huis. De zeep is nu nog op de markt, maar uiteindelijk zal hij onderweg zijn naar de verre uithoeken van de aarde.

De handgeschilderde, unieke eau de toilette is een van de vele handgemaakte producten die ik verkoop. De ingrediënten zijn talrijk, maar het is een unieke creatie. Het is een mengsel van natuurlijke kruiden en specerijen die perfect samengaan om een geur te creëren die sfeergebonden is. Om het te dragen, zou je slechts een subtiele geur willen. Het is zeer sterk wanneer het de huid voor het eerst verkwikt, maar het verwarmt en voedt bij elk gebruik.

Enkele van de andere handgemaakte producten die ik verkoop zijn babykleertjes, gepersonaliseerd speelgoed, kinderprogramma’s, schoenmakers, dekens, potpourri, decoratieve stukken, en zenereal geurkaarsen. Ik ben er zeker van dat ik op zijn minst gedeeltelijk kan voldoen aan uw behoeften in wat u ook zoekt.

Als je een kunstenaar bent, kun je een pop, kleren, foto’s, sieraden, papier, dekens, enzovoort maken en ze dan in verschillende vormen en patronen kneden. Door gebruik te maken van natuurlijk geverfde stoffen en garens heb ik ontdekt dat ik kleren voor mijn kinderen kan maken die net de leeftijd laten zien waarin ze opgroeien. De kleren die ik nu maak worden in de groothandel gepast. Ik leer studenten hoe belangrijk het is om de tijd te volgen en ervoor te zorgen dat de kleren precies goed voor je zijn. Studenten die voor mij hebben gewerkt, hebben soms hun eigen kleding opnieuw voor mij gemaakt.

Ik heb jonge kinderen geleerd dat ze kunnen zijn wat ze maar willen. Ik heb de kans gehad om verrast te worden door de duisternis die de wereld bedekt toen we klein waren. De wereld kan een zeer donkere plaats zijn toen we klein waren en het is nog steeds, kan ik je vertellen. Er zijn mensen die niet willen dat de wereld weet van hun prachtige gave. Zij willen het binnen hun wereld houden, maar het is duidelijk dat zij groeien en voortdurend veranderen. Onze wereld zal nooit meer dezelfde zijn, en hij zal waarschijnlijk nooit meer hetzelfde zijn als nu, maar dat is niet erg, het is tijd om te leren zo slim te zijn. Onze kinderen moeten leren zo slim te zijn, zodat ze dat wat voor hen staat in een ander licht kunnen zien.

Kinderen zijn prachtig en engelachtig – er is niemand die niet op de een of andere manier van ze houdt. Ik heb in de loop der jaren kinderen gekregen en sommige van mijn kleinkinderen zijn knapper dan andere. Ik weet dat mijn dochter net zo mooi zal worden als haar kleinkinderen – ze vecht nu al door de moeilijke economische tijden heen. Toch blijft ze wat ze is – charmant, liefdevol, en attent.

Nu nog?

Dat denk ik niet. Zoals ik al zei, als er niet zoiets als industrie was, zouden kinderen helemaal niet bestaan hebben. Kinderen hebben iemand nodig die voor hen zorgt en die hen leert hoe ze sterk moeten zijn, hoe ze zich moeten redden en hoe ze van hun nieuwe wereld een betere plaats kunnen maken om in op te groeien. Ik weet dat ze erg op zichzelf is, en ze is erg belangrijk voor me, maar ze is zo’n genot om in de buurt te hebben, dat ik denk dat ik haar nooit kwijt zou raken. En weet je wat? Ik merk het niet eens zo veel als ik zou moeten.

Ik denk dat als wij onze zin kregen, kinderen de mooiste dingen op aarde zouden zijn. Ze zouden zo privé zijn dat ze al hun tijd in hun eigen wereld zouden kunnen doorbrengen. Ze zouden kunnen koken, spelen, slapen, dutten, en schilderen op hun prachtige vingertoppen. Ze zouden nooit kunnen weten wat er nog meer is in de wereld, ze zouden nooit een gedachte kunnen hebben aan de wondere wereld die wij voor hen hebben geschapen.

Ze zijn speciaal.

Ik denk dat we geschenken hebben gekregen en kinderen zijn prachtige geschenken. Ik ben er zeker van dat ze speciaal is en dat ze geliefd moet worden en de beste dingen van de wereld moet krijgen. Ik denk dat het aan ons is om ze de noodzakelijke dingen te geven en het ze zo comfortabel mogelijk te maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.