Hoe krijg je Business Beelden Persberichten

Redacteur Fantasy

Evenementfotografie zou geen groot nieuws zijn voor de reguliere media / internet media outlets. Er zullen genoeg beelden van het evenement zijn, maar geen beelden van de gasten, foto’s van het personeel / de medewerkers, marketingmateriaal over het feest, de speciale promoties die zouden worden gevoerd of de rest. Bovendien zouden de reguliere media het moeilijk hebben om “sterrenfoto’s” te vinden en dan zouden toekomstige gastenfoto’s ook moeilijk te vinden zijn. Kortom – het is een leuke manier om mensen te helpen een bedrijf, merk of evenement te promoten, maar denk niet dat het iets voor jou is; het moet passen bij jouw omstandigheden. Voordat u begint met het maken van evenementfoto’s, raad ik u aan ons artikel over het concept van evenementfotografie te lezen Volgende: Training & Middelen Volgende: Hoe krijg je bedrijfsfoto’s Persberichten / persberichten, of een ander mediabericht? Het doel van persberichten en andere PR is de manier waarop een evenement of het imago van een bedrijf wordt weergegeven. Als het evenement een lokale conventie is, zullen mensen kijken naar de foto’s van het evenement en denken “Wow, ik wil naar dit evenement!” of “Wow, ik hou van dit bedrijf / product!” Promotie van een evenement is de belangrijkste reden waarom PR wordt verspreid, dus de meeste bedrijven zullen hun evenement willen promoten, echter het gebruik van deze PR’s kan alleen maar helpen. PR helpt ook bij het creëren van een mooi promotioneel imago voor uw bedrijf of evenement. Public relations is niet uw specialiteit, maar het is absoluut van vitaal belang als u ervoor wilt zorgen dat uw imago op de voorpagina van Pinterest komt te staan en overal waar u maar wilt. Hoewel het waarschijnlijk niet op elk gebied van marketing wordt gedaan, kunnen dit soort persberichten / PR’s helpen bij het verspreiden van het imago van je bedrijf, en op sociale media. Voordat u begint met public relations is uw beste gok een twee-stappen proces: 1) Huur een persbericht schrijver, website redacteur of web ontwikkelaar. Deze zullen al het benenwerk voor u doen en de enige mensen zijn die uw afbeeldingen plaatsen. 2) gebruik wat betaalde PR of bloggers, als het publiek echt houdt van wat ze zien. Zodra u een PR / blogger inhuurt, neem ze mee door onze snelle gids om inkomsten te krijgen beelddownloads.

Welke productiefouten worden door evenementen niet opgemerkt voordat ze gebeuren?

De meeste evenementen slagen er niet in te begrijpen wanneer ze het juiste beeld voor de juiste mensen hebben. Bovendien slagen veel evenementen er niet in de juiste mensen op de foto te krijgen, omdat ze er niet in slagen een goede verhouding tussen mensen en mensen te creëren. Mensen worden anders verpakt tijdens de evenementen waar de druk hoog is, met het idee dat één persoon er echt cool uitziet, maar dat er misschien wat geld of tijd wordt verspild om hun gelijkenis veilig te stellen. Vergeet niet dat evenementen en kwaliteit weinig met elkaar te maken hebben, als je een evenement krijgt is er een bedrijf (of/en hun product) dat voor je foto’s gaat betalen en maandenlang buzz eromheen gaat bouwen, dit vertrouwen is van cruciaal belang.

Hoe beginnen onprofessionele fotografiefouten?

Bij elke fotografie kan er veel misgaan. Een aantal daarvan en voorbeelden vind je in de voorbeelden in deze blog. Probeer het volgende eens: 1) Interviews – Laat een van je modellen vastgehouden worden door de fotograaf zijn tegenlicht, zonder een schone achtergrond. Als er niets mis kan gaan, doe het dan gewoon! Ten tweede – als je wel een professional hebt, vraag hem dan om een achtergrond met achtergrondverlichting. Bij evenementen kan de achtergrond van het evenement een geweldige foto verpesten. Alles wat ze nodig hebben is wat blauw papier, een handvol ballonnen, een bord en een beetje tijd voor de camera. 3) Beroemdheden – Probeer nooit modellen uit officiële persberichten of andere identificeerbare bronnen te fotograferen. Beroemdheden kennen uw zaak en zijn meestal op het internet te vinden, iets waartoe u geen toegang hebt. Als je een beroemdheid toch op de foto wilt krijgen, vraag hem dan om een lokale fotograaf die de foto op locatie kan maken (sommigen zijn misschien niet beschikbaar op de dag zelf). 4) Perspectieven – Oefen met begrijpen dat iedereen die je foto’s leest naar hetzelfde moment zit te staren. Het kan zijn dat je niet subtiel aandacht besteedt aan de lichtsituaties en hoe je belichting je onderwerp beïnvloedt.

Waar kan ik professionele foto’s voor evenementen kopen?

Bij de meeste evenementen is er een fotograaf aanwezig die foto’s neemt vanuit de zaal. De kans is groter dat u foto’s uit de stad vindt, maar ook van fotografen uit de omgeving. Ze kunnen heel betaalbaar zijn, afhankelijk van de plaatselijke omstandigheden, maar ze zullen variëren. Wees voorzichtig bij het kiezen van fotografen, want het is altijd het beste om te werken met iemand met ervaring als je het kunt krijgen. Als je iemand hebt met ervaring met het demoën van een site Foterage, overweeg dan om het beeld te krijgen om ze in te huren als je niet iemand kunt vinden op een kort schema. Zodra de fotograaf is opgesteld, krijg je de kans om de I.C te zien, evenals de specifieke pose waar je voor gaat om te zien hoe goed de opname zal zijn.

 

lees meer

boek schrijven

Leave a Reply

Your email address will not be published.