Hoe kiest u de juiste behendigheid

Tricorp werkbroeken

Tricorp Workwear heeft een lange levensduur, weerstand tegen UV-stralen, weerstand tegen water en acute stress ontwikkeld voor werknemers die volledig comfort, beweeglijkheid en flexibiliteit bieden bij hun essentiële taken.

De Tricorpugs reeks producten omvat;

* Tricorp dames wegwerpkleding bestaande uit 3 in 1 panelen, een zeer goed ademend en brandwerend wegwerponderstuk en een topje in vleermuisstijl * Tricorp herenkleding bestaande uit 4 in 1 panelen met taille, korte broek, vinyl jas, overall, een stevig slabbetje en handschoenen.

* Tricorp Flextail stevige shorts, broeken, overalls, tassen en mouwen die water en vuil afstoten. Tricorp produceert ook een zware stof voor werkkleding buitenshuis.

* Tricorp beschermende kleding voor mannen, hoofdzakelijk jeans, overalls, slabbetjes, handschoenen, wanten, reeks jassen waaronder vest, duffel en suède, shorts en T-shirts.

De Tricorp klantenservice is ongeëvenaard en ze zijn altijd blij om al uw vragen te beantwoorden. Ze hebben een geweldige online website waar u de vele beschikbare stijlen en variëteiten kunt bekijken. Het is een one-stop-shop voor het doorbladeren van hun productcatalogi, het kiezen, kopen en verzamelen van al uw werkkledingbehoeften. Het kopen van dit soort kleding is net zo handig als online kopen. Bij Tricorp is het waarschijnlijk gemakkelijker om online te kopen dan in een winkel.

Er gelden bepaalde voorwaarden met betrekking tot de verzend- en administratiekosten op facturen. De facturen worden normaal gegenereerd op basis van de gekochte bulkhoeveelheid, dus als u een zeer grote factuur ontvangt, is het belangrijk dat u om een korting vraagt voordat u betaalt. Daarnaast kunnen er nog kosten zijn in verband met de verpakking en levering van de artikelen. U zult deze extra kosten moeten toevoegen aan de prijs van uw product.

Ter herinnering: kijk vóór u bestelt op de website of er kosten of informatie in verband met de bestelling op staan. Verzamel informatie over de verwachte kosten van levering, de kosten van het zelf ophalen en de kosten van eventuele noodzakelijke reparaties. Ga na of uw beslissing wordt beïnvloed door speciale aanbiedingen, want in de meeste gevallen is er geen significant verschil tussen de kosten voor de bereiding van een product en de marktprijs.

Uiteindelijk betaalt u een hogere prijs voor een product van mindere kwaliteit. Dat is het addertje onder het gras met omvangrijke, oversized kleding en maten die niet bruikbaar zijn. Het is mogelijk dat een oversized of te groot kledingstuk niet de verwachte out-of-box prestaties levert.

Leave a Reply

Your email address will not be published.