Hoe bloemvormen te gebruiken

Naaipatronen kopen

Het zorgt voor betrouwbare prestaties. Doordat de spelden van infrarood afkomstig zijn, is het materiaal voldoende afstotend om te voorkomen dat het materiaal gaat glinsteren. Naaipatronen bestaan uit een minimaal aantal steken per patroon, waardoor de artikelen duurzamer zijn.

Het naaitafelblad is 8 voet lang en 8 voet vierkant. Het volledig dragen is een hele klus voor u, want het is enorm. Het tafelblad is dubbel zo breed, 1 voet breed en 1 voet diep.

Het naaipatroon is gemaakt in rechthoekige, niet gereproduceerde, dubbelzijdige vorm. Het eerste naaipatroon dat ik zag was 36 bij 36, het volgende was 48 bij 48, het volgende was 60 bij 60, het volgende was 72 bij 72, het volgende was 84 bij 84 enzovoort. Er is geen herhaling van patronen.

Nu komt de vraag die door velen wordt gesteld met betrekking tot een klosje, of het een moeilijke of gemakkelijke taak is om het in te rijgen. In feite is het gemakkelijk om de draad in te rijgen, aangezien de meeste garens minder of geen naaldaanpassingen, draadwikkelingen of werk vereisen. De spoel is doorzichtig, zodat de draad binnen de tafel wordt ingeregen en de draad aan beide zijden van de tafel concentrisch wordt ingeregen.

Veel naaipatronen worden in grote hoeveelheden herhaald en het is de meest voorkomende praktijk onder naai-ontwerpers, dezelfde patronen steeds weer te herhalen, maar niet noodzakelijkerwijs in dezelfde volgorde. Tot de bekendste bloemschikpatronen behoren Cameo, Wisteria, Peace, Diamond, Floral Arrangement en Soam Shake.

Meestal wordt Fair Lawn of English Terrier gemaakt in twee verschillende patronen, een is de levendige bloemen en de andere is een tedere schaduw. Meestal worden Cameo, Wisteria, Peace, Floral Arrangement, en Soam Shake van hetzelfde erf voortgezet.

Het gebruik van de 2 patronen kan de taak van de identificatie veel gemakkelijker maken en u helpen ervoor te zorgen dat u de patronen niet vaak door elkaar haalt. De twee patronen zijn gewoonlijk verwant zoals de naam doet vermoeden: het ene is de bloemvorm en het andere de bloemtint.

Meestal zijn het de bloemvormen die variëren in hoogte. De hoge stengels zijn de bloemhoofdjes of de buigingen. En de lange stengels zijn de stengels of de boeketten.

Nu komt een ander zeer belangrijk ding om te leren over bloemvorm. De bloemvorm wordt beschreven in een harmonie. Elke vorm heeft een bepaalde kleur. De kleuren worden in kaart gebracht op een schaal van de donkergroene afstand tot de lichtoranje afstand. Je kunt dat herkennen aan hoe groot de vormen zijn en de afstand relatief gelijk is.

Het is echt moeilijk om een langdurige vorm te creëren. Dit komt vooral door de afstand en de gelijke afstand. Als je probeert een punt toe te voegen aan het einde van de vorm, zal de punt na een tijdje niet meer op zijn plaats zijn. Dit brengt de vorm totaal in de war.

Een puntensysteem is goed genoeg voor nu. Er zijn enkele tips die met de vorm te maken hebben. Ten eerste, zorg ervoor dat de vormen in direct verband staan met elkaar. Als je bijvoorbeeld vorm 1 en 2 verbindt met een horizontale lijn, creëer je een afgeronde vorm of een vierkant. Als je vorm 2 en 3a verbindt met een lijn die iets breder is dan de breedte van de vorm, creëer je een hoek. Dit kun je vinden door de vorm in het midden van de volgende vorm te laten zitten. Je zou dit idee moeten hebben als je een hoek maakt voordat je de vorm uiteindelijk uittrekt.

De andere tip is, gebruik bloemvormen die dicht bij elkaar liggen. Bijvoorbeeld, als u B kiest als u een ronde vorm wilt, kies dan A voor een vierkante vorm of C voor een kegelvorm.

Probeer nu de tips te vinden die verband houden met de vorm die je hebt gekozen. Bijvoorbeeld, B of rechthoek. Voordat u de doos schudt, moet u nagaan of de verhouding tussen de breedte en de lengte is wat u zoekt. Als de verhouding 3:1 is, krijgt u een goed idee over de vormkwaliteit van die bloemist.

Je zou nu een goed idee moeten hebben van het soort vorm dat je wilt maken. En ook, of je een vierkante, rechthoekige, ronde, of rechthoekige bloemvorm wilt. Als je het goed hebt, weet je ook waar je het over hebt, dat wil zeggen, als je ontwerpideeën kloppen.

OK, tot nu toe hebben we gezien wat er wordt aangeboden, laten we het nu eens van dichterbij bekijken. Een ding waar u op moet letten zijn de stelen. Als je moeite hebt om de juiste opzet te vinden, kan de winkel waar je je bloemen naartoe stuurt er misschien een paar aanbieden. Zorg er gewoon voor dat de kleuren hetzelfde zijn en dat ze mooi in elkaar passen.

Het tweede waar u op moet letten is de dagelijkse bloemenbezorging. Elke dag kopen duizenden klanten bloemen online. Bloemisten maken hier gebruik van.

 

lees meer

Leave a Reply

Your email address will not be published.