Het vinden van een gerenommeerde auto reparatiewerkplaats

Auto reparatie Den Bosch

Het vinden van een gerenommeerde auto reparatiewerkplaats is niet moeilijk. Je kunt de standaard altijd aflezen aan de service die wordt verleend. Of u nu een olieverversing nodig heeft, de jongens van de garage zullen dit snel doen. Een van de beste dingen van Premium Auto Shops is het feit dat ze trots zijn op hun werk en dat ze de klant tevreden willen stellen. Ze zijn bereid om elke uitdaging aan te gaan in een poging om de klantenbinding te verdienen.

Doe een beroep op hun vaardigheidsniveau: Natuurlijk moet de monteur/garage zijn fouten toegeven. Het beste wat de jongens/meisjes van Premium zullen doen om uw vaste klant te worden, is u altijd op uw gemak en vol vertrouwen te laten voelen bij elke auto-onderhoudstransactie. Ze weten dat ze u nooit kunnen teleurstellen.

Kwalificaties van wereldklasse: Iedereen die bij ons werkt, werkt al 10 jaar of langer in de auto-industrie. De standaard die zij hebben is zeer hoog. De jongens zijn uitgerust met slimme vaardigheden en ervaring. Natuurlijk gooien hun collega’s de handdoek in de ring als ze hen aan de auto’s van klanten zien werken. Dat gebeurt bij ons niet, niet met onze vakmensen. We hebben het gevoel dat we van onze fouten kunnen leren en in de toekomst naar uitmuntendheid kunnen blijven streven.

In de drukke wereld van vandaag is het moeilijk om een autogarage te vinden die niet druk is. Het feit dat Premium Auto Shops al gevestigd zijn, is een enorm voordeel. Ze weten dat ze aan het verbeteren zijn en dat ze dat moeten blijven doen. Er is nooit een moment dat ze het te druk hebben om een klein project aan te nemen. Het vinden van een onbestemde garage is meestal een doodlopende weg. Winkels die hun diensten niet updaten rekenen vaak te veel aan. Hun prijzen kunnen omhoog of omlaag gaan, maar nooit hetzelfde blijven. Dit is niet de “Geen druk” houding van de meerderheid van de mensen die u zult zien kleine garages exploiteren. De slimme klant laat het goed genoeg met rust. Hij komt aan de eindstreep met een raceauto die bijna nieuw is, nog onder garantie, en met een houding die zegt “Ik heb wat ik wil.” Dat is precies wat je wilt als klant. De man die zegt “Ik heb wat ik wil” is niet lang in de winkel omdat hij niet heeft gekregen wat hij wil. De klant komt aan met zijn geïndividualiseerde wijzigingsopdracht en een blikken lijst om zijn aankoop te doen. De jongens denken: “Hij is gek…” en de klanten denken: “Hij naait ze.” De klanten internaliseren dit en vallen normaal de zaak aan, precies wat de klant niet wil.

Alle bedrijven moeten normen hebben. Opgelegd door de overheid of de plaatselijke bestemmingsplanraad, normen voor dat soort bedrijven. Onze winkel had een bord buiten waarop stond: “Alle werk is hier welkom.” Dat was een uitspraak die boekdelen sprak. Het was de houding waarnaar we al die tijd op zoek waren geweest. Onze winkel had drie ploegendienstmedewerkers en slechts vier monteurs. We waren de enige winkel met een smeer walk-in. Door het gebrek aan tijd hadden alleen de monteurs de mogelijkheid om auto’s te “hot-wing”. Er waren zoveel auto’s en monteurs dat het onveilig was om te werken. De jongens die “hot-winging” deden, waren degenen die het deden. Dit waren de jongens die de tijd namen om naar de pits te gaan en de olie te verversen. Als je smeerde, deed je het. Je deed het omdat het je werk was. Als jij het niet deed, deed iemand anders het. Er waren ook geen problemen met het onderhoud. Als je de transmissievloeistof niet in de wasruimte had, vroeg de technicus (sterretje) je om binnen te komen en het te halen. Als je de vloeistof niet in de wasruimte hield, zou hij het vervangen. Hij hield de winkel schoon, en toch kwamen er klanten. Het werkte.

Tegenwoordig hebben sommige winkels maar één of twee monteurs. Dat zijn de knapste koppen voor de job. Als iedereen er een punt van zou maken om zijn auto voor routine-onderhoud en dergelijke in te leveren, zou het beroep van monteur een veel gelukkiger plaats zijn. Met de moderne motoren en dergelijke, gaat het niet meer om de high-tech gadgets. Het gaat om de kennis. De contacten zijn er. Onze “distributieriemen zijn van metaal” veronderstel ik.

Reparatietijd: Hoeveel tijd wordt besteed aan het regelmatig uitvoeren van routine-inspecties en aanpassingen aan het voertuig. Er is mij vaak gevraagd: “Hoe lang heb je de laatste keer in de werkplaats gezeten?” Dat is een goede vraag. Te veel monteurs denken dat ze tijd kunnen kopen door in de winkel te zitten. Dat is gewoon niet slim. Te vaak is er een beroep op mij gedaan om tijd te maken. Toen we net begonnen, dachten velen van u waarschijnlijk dat we een servicebedrijf waren dat olie ververste. Dat was ook zo, maar al snel ontdekte men dat we ook wielen uitlijnden en banden repareerden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.