Gespleten Schoenen

 

Kleine stijltangSchoenen dragen waarin je je goed voelt is een geweldige manier om je voeten het hele jaar door mooi en comfortabel te houden. Het maakt niet uit of het wol, katoen, latex of geometrisch is, je voeten zullen er dol op zijn. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken dat iemand je favoriete schoeisel kent, tenzij je dat zelf wilt! Maar als je van leuke voeten houdt, waarom probeer je deze dan niet?

Verander een paar oude schoenen in een paar hoge schoenen. Deze staan bekend als hollywood schoenen en zien er fantastisch uit. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan deze omdat ze in verschillende kleuren en tinten komen met een zool van verschillende lengte. Welke kleur of stijl je ook kiest, je kunt niet fout gaan. Ze zijn er ook in hakken en niet-geioniseerde. De zool is het gedeelte van de schoen dat als voornaamste functie heeft de vorm en het evenwicht van de rest van de schoen vast te houden. De sleutel is het gebruik van ugradatiematerialen om de uulatieplekken in de zool te maken.

Kostuumschoenen zijn geweldig voor een paar dagen op kantoor of misschien op een afspraakje. Bandana’s zijn geweldig voor alle gelegenheden. Een perfect paar schoenen voor die hele nacht feest kan iets zijn wat je zelden draagt, maar dan nog, mensen komen er vaak achter dat je er een draagt. Nogmaals, je bent niet de enige – iedereen ziet er graag goed uit. Toch zijn deze schoenen iets waar je af en toe wat geld aan moet uitgeven. Ze zijn meestal gemaakt van kwaliteitsmaterialen.

schoenen die echt goed passen zijn ook vrij prijzig. Maar geluk is onbetaalbaar. Zelfs als je niet gelukkiger bent met de schoenen, draag je ze tenminste. Op zijn minst kun je zeggen dat je iets hebt gevonden dat je goed staat. Als je jezelf als een schoenenkenner beschouwt, kun je zeggen dat je er op een dag precies zo uitzag als op illustraties of in boeken. Als je door het gangpad van Sephora loopt, voel je je vaak mooi omdat de meeste producten zo mooi zijn. Is dat niet waar schoonheid om draait? Precies! Zoals Bo Derek ooit zei: “Schoonheid is in het oog van de toeschouwer.”

Onze persoonlijke stijl verschilt de hele tijd. De ene dag kijken we in modetijdschriften naar een kapsel dat we in onze vrije tijd opgraven. De volgende week lezen we een grafschrift bij de Kiss Kiss lippenstift van een beroemdheid in de hoop onze gevoelens over dat specifieke merk lippenstift op te wekken. Wie wist dat onze gevoelens zo verwrongen konden zijn?

Meestal beginnen we op onze nagels te kauwen zodra we uit de douche komen. Het is niet gezond en het beschadigt onze teennagels. Maar als we wachten tot deze teennagels naar de oppervlakte komen voordat we actie ondernemen, missen we misschien een paar stappen in het proces. Dus, als we helemaal klaar zijn voor grote, gedurfde, sexy schoenen, hier is een opstapje om te beginnen met je zomerschoenen winkelen:

Onderzoek de schoen merken die je altijd al Avondated en controleer het internet voor getuigenissen en een actuele prijslijst voor elk van de schoen merken. Voor onze gekozen selectie, gaan we zowel high-end en low-end schoenen te beoordelen.

In het hoge segment vinden we designerschoenen zoals Jimmy Choo, aangevuld met een designerlabel. Dit zijn maandelijkse designer rekeningen. Laten we eens kijken hoe ze zich meten met andere bekende schoenmerken.

Jimmy Choo Schoenen

Jimmy Choo is vooral bekend om zijn schoenen. Hij ontwerpt ook babyschoenen, kinderschoenen en schoenen voor mensen met een handicap. Jimmy Choo schoenen zijn ware kunstwerken en zijn zeker de moeite waard om te zien.

Jimmy Choo’s Ginsuino laarzen zijn gemaakt om elke dag te dragen. De lagere Ginsuino laarzen zijn een beetje gedempt en bewegen mee met de klappen, en de hoge Ginsuino laarzen zijn dikker en bedoeld om je voeten droog te houden. Dus, als je je schoenen beu bent, kun je ze altijd uitdoen voor een dagje op kantoor.

Deze schoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, maar de materialen zijn niet goedkoop. Als je een klein budget hebt, kun je een paar Jimmy Choo schoenen overwegen. Ze zijn niet al te armoedig, en ze zien er net zo goed uit met al dat harde werk.

ix. Macy’s

Macy’s heeft ook een schoenenlijn met de naam Dream Baby, die met hun babypoeder op de hiel een gedempte loopervaring beloven. Over een basisbehoefte gesproken bij het winkelen voor schoenen voor het werk.

Ze hebben een grote verscheidenheid aan schoenen in deze lijn, van kinderschoenen tot schoenen voor volwassenen, en alles daar tussenin.

Ik ben niet zeker over deze schoenen, maar ik zou ze waarschijnlijk niet dragen. Zelfs als ik het kon. Ze zijn niet zacht genoeg voor iemand die de hele dag loopt. Ik zou ze aanhouden.

Het enige advies voor jou, lees beide manieren die je helpen de dag te overleven.

Leave a Reply

Your email address will not be published.