Foto spiegels

Photobooth

Er zijn veel geweldige opties om uit te kiezen, dus hopelijk tot ziens!

Photobooths We hebben Passion Photobooths waar DJ’s am indie rock deuntjes draaien, en er is de WOW! Photobooth, waar je Johnny Cash fan biografieën schiet en er is de Natty Drunk Photobooth die eigenlijk zo leuk is. Scanners Photobooths zijn er waar je foto’s verzamelt in een scannerbeker en ze dan in de machine wast, of ze zelf fotografeert op het scherm! Voeg een beetje S.E.S. toe door een Outdoor Photo Chemical te gebruiken, zoals de Detroit blinddoek machine die onze eigen speciale mini-effecten toevoegt.

Photo Booths

Onze grootste attractie is ons photobooth station waar je al je foto’s kan nemen en wij ze voor je afdrukken. Op de machines hebben we bier tuigen en enorme doorzichtige plastic kaart en papier cut outs. Er is een rustieke gevoel om de kamer als je spelen rond en neem foto’s van jezelf of je vrienden. Elke photobooth is uniek, dus je zult waarschijnlijk met dezelfde vier opgescheept zitten voor de dag; maar we zorgen het beste voor onze huisaanwezigheid dus maak je geen zorgen.

Fotospiegels We kunnen dagelijks 100’en foto’s verwerken op onze 70mm twee-ogige monitoren, aangezien de meeste photobooth photobusts 8-10 mensen nodig hebben om te vullen. De verlichting van onze nu in-house verlichting en de grote spiegels zijn geweldig voor het wegtrekken van ongewenst licht van uw tattoo shots! Lettertypes en veiligheid We hebben een reeks lettertypes die je kan gebruiken en we hebben ook twee veiligheidsbladen die je helpen om de locatie van je gevaarlijke materialen te documenteren. We hebben 15 verschillende veiligheidszones uitgesneden aan de binnenkant van je veiligheidsfiches. Dus wanneer u Photobooth gaat, bent u veilig!

Fotoscanners Wij kunnen met extreme snelheid 3640 foto’s per minuut scannen, waarbij de informatie die u wilt hebben op prachtig 100′ x 90′ papier wordt gezet. Perfect voor branding projecten of visitekaartjes. Hacker shoppers, breng deze operationele strip marihuana industriële versie van onze scanner.

Leave a Reply

Your email address will not be published.