De kunst van kunst

Kunst Rotterdam

Kunst gaat niet over productie. Productie gaat over iets naar de mensen brengen. Kunst gaat over iets geven aan de mensen.”

Hoe beïnvloedt kunst je?

Kunst beïnvloedt me op zoveel manieren. Een daarvan is dat het me herinnert aan een betere manier van leven. Ik was daar afgelopen zaterdag getuige van. Er zijn veel geïllustreerde artikelen over kunst en de plaats ervan in de samenleving, maar ze benaderen het allemaal vanuit één gezichtspunt, namelijk dat kunst slechts decoratie is. Het zelf geactualiseerd in spontaniteit en in de zelf verlossing. De kunstenaar wordt de Parel van Greatizer. De ware parel van Greatizer is overal, maar totdat we het zien, hebben we alleen onszelf om te roemen. Kunst kan slechts een mooie versiering zijn. Maar het geactualiseerde zelf kan geen decoratie zijn. Het zelf geactualiseerde kan alleen vrijheid zijn.

Hoe ziet u uw rol in de evolutie van het bewustzijn in de kunst?

Ik ben in de eerste plaats een materialist. Maar ik weet dat kunst het middel zal zijn om de overgang te maken naar een volledig niet materialistische manier van leven. Ik weet niet welke vorm dat zal aannemen, maar het enige dat ik weet is dat ik niet in deze huidige levenswijze kan blijven steken. De beste manier om deze sterfelijke spoel te verlaten is om het allemaal los te laten. Maar ik weet niet hoe, wanneer en waar dat zal gebeuren. Alles wat ik weet is dat ik deze wereld definitief zal verlaten en nu nog niet.

Wat zijn je gedachten over het optreden in Parijs?

Ten eerste was het erg leuk. Ten tweede, ik ben erg opgewonden.

In je interview, had je het over Gaga’s productie. Hoe gaat dat in zijn werk?

Hoe leg ik het uit? Kijk, het is heel simpel. Zij is mijn partner. We hebben dit werk gemaakt en zij gaf me een richting en ik moet zeggen dat ik dankbaar ben. Dit is hoe ik het zie. Kijk naar haar, kijk naar haar werk. Ze is een ster. Ze is een bejubelde zangeres, een liedjesschrijfster, een producer, een actrice. Ze begon pas te produceren bij haar tweede album. Dit is het tegenovergestelde van veel mensen die ik ken. Als ze klaar zijn om te produceren, hebben ze al een product. Ze gaf me een idee, ze zag mijn werk en ze zei: Oké, geef me nu iets dat van jou is. Dus nu zijn we het idee aan het ontwikkelen. Ze zag hoe ik dacht en voelde dat ik ergens heen ging met dit. Ze gaf me geen input, ze zei: Zoek iets dat van jezelf is. Ik snapte het niet, maar toch bedankt. Ik denk dat zij hier de hoofdpersoon is.

Misschien is er nog hoop voor digitale muziek. Wat zijn jouw gedachten over de toekomst van muziek?

De toekomst van de muziek? Ik kan niets zeggen. De toekomst is wat de mensen willen dat het is. Dat is het mooie ervan. Om open te staan voor nieuwe dingen, om in het moment te zijn. Niet vasthouden aan het verleden. Het verleden is het verleden. Hier zijn we, in het heden! Meestal zijn mensen gesloten voor mogelijkheden. Dat is waarom ze geen kansen nemen. Het is niet mogelijk om met de beste optie of de toekomst van de muziek te spelen. Het hangt van jou af!

Hartelijk dank voor uw informatie! Veel succes met al je toekomstige pogingen!

Een laatste detail – ik moet 24 uur thuis zijn. Ik zal proberen dit in een ander artikel uit te leggen, maar voor nu, wil ik jullie bedanken. Hou je goed.

Leave a Reply

Your email address will not be published.