Beste verkopers:Ga winkelen

Beste verkopers: Ga winkelen voor een open haard, u zult ongetwijfeld een verkoper zien en u zult geloven dat de open haard goedkoop zal zijn … oke. De initiële prijzen kunnen aantrekkelijk zijn, maar u moet waarschijnlijk de koopwaar besproeien. Het doel hier is om een ​​"magiër" of atmosferische kachel te selecteren die gebruik maakt van elektrisch vuur. Je zult niet echt een open haard willen kopen die zoveel kolen per dag verbruikt, het zal gewoon niet gebeuren.

Ja, je wordt misschien aangetrokken door de visuals en de glamour, maar dit zal je geen vrienden maken en je aankoopbeslissing beïnvloeden. Bedenk dat je deze open haard nodig hebt voor je kantoor of je gastenhut – het zal een geweldige verfraaiing zijn, je kunt het met hout doen als je wilt, maar de waarheid is dat je iets wezenlijkers nodig hebt.

De uitlaatopening: het vuur met vuur is een van de meest verbazingwekkende dingen op aarde. Er zal nog vele jaren onophoudelijk over worden gediscussieerd en elke bloemist zal wel een favoriet hebben. Het uiterlijk van de open haard is een van de dingen die tot de verbeelding spreken, maar je kunt het in verschillende stijlen en op verschillende plaatsen zien.

Laten we beginnen met de commerciële Orleans gashaard. Dit is de grootste open haard in commerciële stijl tot nu toe. Het is buiten New Orleans,La gebouwd en herbergt honderdachtenzeventig Fahrenheit BTU's. Dit is een geweldige open haard omdat deze de mogelijkheid heeft om buiten te worden gebruikt. Dit is de perfecte open haard om een ​​feestje in te geven als je ze graag host. U kunt de open haard ook gebruiken als warmtecentrum tijdens een bezoek aan vrienden die thuis zijn. Lees verder om meer te weten te komen over deze geweldige lampfitting.

Meubilair in theaterstijl: dit is een open haard in zeer oude stijl. Het heeft een zwaard en een leesglas in elke arm van het zwaard. Het is uitgerust met een koperen bak en een balenpers op voet die altijd aan de zijkant van de arm wordt bevestigd.

Dit leesglas is een antiek dat zeer gewaardeerd wordt door verzamelaars. Het is het type glas dat werd gebruikt om het nu Fancy Green te gooien. Dit leesglas is zo gewaardeerd dat er op verschillende veilingsites op geboden kan worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.