Aangepaste slangenleer

sluiter Hangt af van de kleding, de look, accessoires en het merk

– Compressiesokken, compressievesten en hoge sokken

– inceptioned kousen, boeien, duct tape

– zwaar, met zuur geëtst leer, hoesclips en old school tape

– trenchcoats, ball-joint laarzen en New Balance schoenen.

Compressiesokken zijn kledingstukken die meestal in de koudere maanden worden gedragen en meestal onder de kleding zitten. Compressievesten worden ook gedragen voor een ander effect, omdat ze strakker en meer aansluitend zijn dan standaardvesten. Slangenleer en compressiekousen zijn kledingstukken die een contrast bieden tussen warmte en comfort, aangezien ze dun zijn en niet veel in de weg staan ​​van werkelijke warmte, vergeleken met de hogere warmte van compressievesten en zware wollen KnockoffStockings. Snakeskin's zijn meestal gemaakt van katoen, omdat katoen de warmere van de twee is. Sommige fabrikanten produceren echter versies van puur leer, die qua warmte vergelijkbaar zijn met slangenleer. De meeste consumenten lijken de voorkeur te geven aan slangenleer, hoewel het moeilijk is om slangenleer van hoge kwaliteit te vinden die niet ruw en verkleurd is, aangezien echt slangenleer zo duur is. productie; ook zullen de versieringen meestal in prijs stijgen. De standaard verkoopprijs van snakekin is $ 130 tot $ 180. Traditionele winkelwaarden zijn $ 180 tot $ 260, afhankelijk van de onvolkomenheden / unieke markeringen / stijl.

Op maat gemaakte slangenleer wordt geproduceerd in exacte maten en wordt meestal aangeboden tegen een lagere prijs dan de authentieke versie. Authentiek slangenleer wordt, in tegenstelling tot op maat gemaakt slangenleer, in veel kleinere hoeveelheden geproduceerd. Op maat gemaakte slangenleer, ook wel "luchtziek" of "naakte slang" genoemd, wordt meestal voor de consument gemaakt door een overheidsinstantie en wordt tegen een veel lagere prijs aangeboden.

Een opgemerkt verschil tussen authentieke en aangepaste slangenleer is de maatvoering. Authentieke slangenleer wordt bijvoorbeeld meestal gemeten om op een voet te passen, terwijl op maat gemaakte slangenleer alleen wordt gemeten om te passen bij de maat van een voet. Authentiek slangenleer heeft ook een veel vollere vacht en een grotere maatvoering. Op maat gemaakte slangenleer heeft een stevigere, dunnere maat – die veel beter past – maar het wordt nog steeds gemeten om slechts een voet te passen.

Een andere belangrijke factor in het verschil tussen snakekin en custom snakeskin is de prijs. Authentiek slangenleer is veel duurder dan op maat gemaakt slangenleer. Op maat gemaakte slangenleer is veel minder duur dan authentieke slangenleer. Een reden voor dit verschil is dat voor het plaatsen van een bestelling voor een op maat gesneden slangenkin meestal een minimale aankoop vereist is, meestal $ 300. Daarom moet de prijs voor een op maat gesneden snakekin worden meegerekend in de totale bestelling, aangezien de prijs voor een snakekin meestal minimaal $ 180 is, inclusief installatie.

slangenleer is een sterke, sterke en gevaarlijke huid. Cobrabeten zijn klein, maar gevaarlijk. Een zelfgekantelde veiligheidsteen of krachtige klauw is misschien niet genoeg om je te beschermen als je uit een boom valt; daarom, waarom zou je het risico willen nemen? Je zult waarschijnlijk ook niet het risico willen nemen om te overlijden aan een cobra-aanval, tenzij je een Cobra bent! Bovendien hebben cobra's een uitstekende grip en slaan ze meestal niet vanaf de grond; daarom zul je waarschijnlijk geen slangbestendige laarzen willen dragen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.